Loading

Diensten

Onderstaand overzicht van mijn diensten is zeker niet volledig. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met mij op!

Bedrijfsboek of jubileumuitgave

Uw ondernemersverhaal in boekvorm, bijvoorbeeld ter ere van uw bedrijfsjubileum, creëert eeuwigheidswaarde. Bekijk de mogelijkheden op Bedrijfsboek Tilburg.

Webtekst

Webteksten vragen een speciale schrijfstijl: kort, bondig en afgestemd op de doelgroep. Een goede webtekst maakt uw website beter vindbaar voor zoekmachines (SEO).

Brochure / flyer

Een krachtig middel om de lezer te overtuigen. Daarom is een brochure of flyer een slimme mix van prikkelende koppen, tekstblokken en afbeeldingen.

Persbericht

Met een persbericht brengt u nieuwe ontwikkelingen bij een breed publiek onder de aandacht. De uitdaging hierbij is dat journalisten uw bericht plaatsen!

Advertorial

Een slimme manier van adverteren, doordat een advertentie wordt verpakt als redactioneel artikel. Maar pas op voor te veel reclame in de advertorial.

Nieuwsbrief

U wilt uw klanten tijdig informeren over interessante aanbiedingen. Een periodieke nieuwsbrief werkt prima, mits deze goed opvalt tussen alle andere mailings.

Vakartikel

Naast inhoudelijk ijzersterk, moet een vakartikel goed leesbaar zijn. Daarbij is het specialisme van de schrijver echter vaak zijn valkuil. Ik zorg ervoor dat het verhaal prettig leest.

Reportage / journalistiek verslag

Een nieuwe machine, publiciteitsstunt of andere unieke gebeurtenis, schreeuwt om vastgelegd te worden als projectverslag of bedrijfsreportage.

Social media

Met miljoenen gebruikers vormen Facebook en LinkedIn dé manier om een groot publiek te bereiken. Ik verzorg zowel de tekst als een passende afbeelding.

Menu

Interesse of meer weten?
Neem dan nu contact met mij op. Ik kijk met plezier uit naar onze samenwerking!

Bedrijfsgegevens

KVK 62347519

BTW NL1521.54.115.B01

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring

Contactgegevens

info@theovanetten.nl

+31 (0)13 - 544 64 62

+31 (0)6 - 23 13 29 01

Social Media

Facebook

LinkedIn