Loading

Tekstbureau Theo van Etten

Heb ik opgericht vanuit een lang gekoesterde wens om ‘iets meer met schrijven te doen’. Maar schrijven is bij mij meer dan alleen het samenbrengen van woorden tot een mooi verhaal. Ik wil een onderwerp onderzoeken en doorgronden, waarna ik de opgedane kennis kan delen. Daarbij is mijn doel altijd, dat iedereen mijn verhaal moet kunnen begrijpen.

Tekstschrijver

Zodra ik iemand zie worstelen met een tekst, help ik hem of haar graag uit de brand. Voor u als ondernemer is dat niet anders. Van het schrijven van uw correspondentie en reclame-uitingen tot het bijhouden van uw social media: ik verzorg het graag voor u. Maar vooral: mét u.

Onderzoeker

Mijn brede interesse in tal van onderwerpen heeft onder andere geleid tot de publicatie van twee boeken, met een oplage van 500 stuks en landelijke verkoop. Deze boeken over een stukje Tilburgse historie, heb ik geheel in eigen beheer uitgebracht en de meeste activiteiten heb ik zelf uitgevoerd: van onderzoek en interviews tot lay-out en promotie. Mijn drive en interesse om een mooi verhaal te schrijven, zet ik graag voor u in.

Zullen we samenwerken?

Spreekt dit u aan? Laten we dan onderzoeken wat ik voor u kan betekenen en neem contact met mij op. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Hartelijke groet,
Theo van Etten

Menu

Interesse of meer weten?
Neem dan nu contact met mij op. Ik kijk met plezier uit naar onze samenwerking!

Bedrijfsgegevens

KVK 62347519

BTW NL1521.54.115.B01

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring

Contactgegevens

info@theovanetten.nl

+31 (0)13 - 544 64 62

+31 (0)6 - 23 13 29 01

Social Media

Facebook

LinkedIn